OM MEG

HEI!

Kroppen & sinnet er farkosten som lar oss oppleve, sanse og skape i dette livet. Derfor blir egen kropp, pust, sanser, emosjoner og sinnet helt sentrale i min utforsking som både massør og yogalærer.


Jeg heter Isabel Vitra Gylling og er oppvokst i Gøteborg. Som liten såg jeg moren min undervise i Tai Ji Quan og Qi Gong, jeg var ikke særlig begeistret av de langsomme bevegelsene den gangen. Interessen for bevisst rørelse & pust har kommet i voksen alder og gjennom mine egne livserfaringer. 


Yogareisen min begynte i 2012 da jeg blev vist noen få stillinger av en venn i hagen hans. Siden den dagen har yoga vært med meg i stort og smått. Yoga gir meg en anledning å møte opp med meg selv hvor jeg er i kroppen, i sinnet.. i dette her og nå. For meg er det å bringe en klarere og klarere tilstedeværelse i alt vi gjør selve grunden til å praktisere, samtidig som helsen vitaliseres. 

Jeg underviser både dynamisk yoga i form for vinyasa/Yang yoga som er med på å bl.a. styrke kroppen, og roligere former for yoga så som Yin Yoga som er med på å f.eks stimulere ligamenter & bindevev. 

Min yoga bakgrund er i Hatha & Iyengar stilene, men det siste året har veien ledet meg frem til Functional Yoga og mine lærere Anat Geiger & Marcel Van De Vis Heil, som inspirerer til en friere, nysjerrigere og mere levende praksis som jeg er veldig takknemlig for å ha funnet. 


På reise i India kom jeg inn på massasje av en tilfeldighet i 2015, men føltes som en naturlig forlenging av yogapraksisen. Siden den gang har det blitt flere reiser til både India og primært Chiang Mai, Thailand hvor mye av utdannelsen min er fra. Hovedfokuset på utdanningen har vært innen Thai Massasje, men jeg føler ikke at jeg tilbyr dette i sin rene form. Istedenfor kaller jeg det for VITRA massage, som er min egen tolkning av de forskjellige type bodywork jeg har studert. 


For meg er tilstedeværelse og imøtekommende av hver enkelt nøkkelaspekter i en god behandling. En massasje kan ikke følge en forutbestemt sekvens, fordi hvert menneske og hvert øyeblikk er ikke det andre likt. Derfor er lytting og nærvær utrolig kraftfulle verktøy i dette arbeidet.


Jeg føler meg takknemlig og ydmyk i å få være en del av andre menneskers sin reise til å skape frihet i seg selv - fysisk, mentalt, emosjonelt og spirituelt.


Namaste,

Isabel