MASSASJE

VITRA massage

VITRA massasje er en reise i kroppen og indre landskap. Du vil oppleve dype langsomme kompresjoner og trykk i musklene & bindevev, tøyninger som øker fleksibiliteten, rytmiske og dynamiske bevegelser som fremmer mobilitet i leddene, til beroligende berøring. Behandlingen baseres på Thai tradisjonen, men med min egen tilnærming. For mer info se "om meg".


For meg er tilstedeværelse og imøtekommende av hver enkelt nøkkelaspekter i en god behandling. En massasje kan ikke følge en forutbestemt sekvens, fordi hvert menneske og hvert øyeblikk er ikke det andre likt. Derfor er lytting og nærvær utrolig kraftfulle verktøy i dette arbeidet.


Hver behandling er unik, og tilpasses etter behov og ønske. Anbefalt lengde på time er i utgangspunktet 90 min, da er det nok tid til både fokusert arbeid på områder som trenger ekstra oppmerksomhet, men samtidig mulighet til å integrere kroppen som helhet. Behandlingen utføres med klær på. Velkommen til en reise i kroppen din!

NuadBoran
legs-1
hemsida-hjem
Skärmavbild 2020-08-13 kl. 11.11.18
8C0A3921
hand-2
hemsida-hjem2
Skärmavbild 2020-08-13 kl. 11.11.56

Gi slipp på spenninger

Forbedre flyt & sirkulasjon

Fyll på med ny energi

Rom for indre hvile


Nakke/skuldre-massasje


Mange sliter med stivhet i nakke/skuldre området. Bindevev i hodebunn og kjeve kan også være en bidragende faktor til at vi opplever spenninger og iblant hodepine.


Denne behandlingen er kortere og fokuserer på å løsne stiv muskulatur og skape større frihet i bindevevet. Som regel bruker jeg en frisk økologisk balm.


        PRIS (inkl mva)


VITRA massasje


60 min  /  990,-


90 min  /  1250,-


120 min  /  1750,-Nakke-skuldremassasje

30 min  /  550,-


   GAVEKORTDet er mulig å bestille gavekort på valgfri behandling, med gyldighet 1 år fra kjøpsdato.


Gavekortet vil bli sendt til deg via epost,


For å gjennomføre bestillingen trenger jeg følgende informasjon:

 

  • Fullt navn på mottaker
  • Lengde på behandling

 

 

Betaling via vipps (tlfn 462 96 013) eller faktura. Gavekortet vil bli sendt innen 24 timer etter mottatt betaling.

 

Har du noen spørsmål eller ønsker å bestille send meg en epost: info@vitramassage.com

 

 

   PAKKE

 

Jevnlig behandlig gir større effekt, både fra et fysisk og fysiologisk perspektiv (redusert stress). Derfor er det å jobbe tettere med massasje en periode er en god investering i din helse!


Jeg tilbyr tre forskjellige pakkeløsninger, hvor du selv bestemmer lengde på behandlinger og eventuelt en kombinasjon av forskjellige lengder. Vi skreddersyr akkurat til ditt behov.3-pakken


5% avslag på totalsummen. Gyldig i tre måneder.5-pakken


10% avslag på totalsummen. Gyldig i 5 måneder.7-pakken


15% avslag på totalsummen. Gyldig i 7 måneder.
Pakke-løsningen gir deg i gjenomsnitt en behandling per måned, men du kan selvsagt velge å komme tettere. De større pakkene har en høyre rabatt-prosent, fordi det skal lønne seg å ta vare på helsen sin. 


  

For spørsmål og bestilling send en epost til:  info@vitramassage.com

 

 

Skärmavbild 2021-01-02 kl. 11.42.22
Skärmavbild 2021-01-02 kl. 11.48.17
Skärmavbild 2021-01-02 kl. 11.43.56
Skärmavbild 2021-01-02 kl. 11.46.17
Skärmavbild 2021-01-02 kl. 11.46.52
Skärmavbild 2021-01-02 kl. 11.47.36
Skärmavbild 2021-01-02 kl. 11.49.52
Skärmavbild 2021-01-02 kl. 12.00.12
Skärmavbild 2021-01-02 kl. 12.03.48

"En nydelig og dyptgående trykk, strekk og oppløsende behandling! Her blir fester, utspring, skjelett og muskulatur beveget på - helt nydelig. Liker så godt hvordan settingen rundt samt behandler/Isabel er tilstede, dette må bare oppleves og prøves! Perfekt for den som trener og tar vare på seg selv og ønsker høy kvalitet ♡"  

                                                                             - Nina

"Beste massasjen jeg har fått noen gang. Anbefales på det sterkeste!"


                                                                     - Eva Marie

"Har du en god venn som fortjener ekstra oppmerksomhet anbefaler jeg å gi din venn en fantastisk gave. Eller unn deg selv en behandling som gir godt for både kropp og sinn.”         


                                                                             - Heidi 


" Som profesjonell danser, har jeg prøvd en rekke former for massasje og supplerende treningsformer. Med VITRA massasje har jeg funnet en behandlingsform som kombinerer yoga, massasje og meditasjon. Resultatet er økt kroppsbevissthet og tilstedeværelse, og en dyp avspenning i kroppen som sette varige spor."


                                                                          - Kvinne, 38    

"VITRA massasje med Isabel er som å reise på 1,5 times ferie,. Hun er veldig intuitiv når det gjelder å finne ut hva min kropp trenger, og  gir meg dyp avslapning, harmoni og en meditativ tilstand etterpå. Anbefales!"

                                                                             

                                                                                     -Jan 

"Dette burde alle få oppleve! Helt magisk! Isabel er så utrolig dyktig i sitt fag og har en helt spesiell tilstedeværelse. Beste massasjene jeg har hatt noen gang." 

                                                                                - Gøril

"På magisk vis finner Isabel akkurat de punktene som er ømme og hvor spenningen sitter. Hun er kunnskapsrik og veldig «intuned» på den hun behandler. I tillegg til den fysiske gevinsten gir denne behandlingen en lomme i hverdagen for full hvile og restitusjon. Må oppleves, rett og slett magi!”


                                                                              - Sivanita

"VITRA massage er som å legge ut på en reise som for en stund tar både kropp og sinn langt vekk fra alle hverdagens påkjenninger, stress og jag. Isabel har en helt egen tilstedeværelse, nærvær og intuisjon som ikke kan forklares med ord, men som må oppleves. Min aller varmeste anbefaling." 


                                                                                -Brita

"Jeg har helt stillesittende arbeid og trenger virkelig at noen masserer opp alle spenningene i nakke, skuldre og rygg som dette fører med seg.  Isabel masserer veldig systematisk og grundig,og tilpasser dette til mine behov.  Noe annet, som er viktig for meg, er å få ro til å spenne helt av og det får jeg. Jeg anbefaler VITRA massasje til alle jeg kjenner!”

                                                                                                                                                                                  - Vibeke, 45 år