OM MEG

VITRA

massage

HEI!

Jeg heter Isabel Vitra Gylling. Hvordan kroppen (i dess helhet) fungerer er min lidenskap! Som barn vokste jeg opp rundt Tai Ji Quan dersom min mor er lærer i det. Når jeg var liten var jeg ikke særlig begeistret i de langsomme bevegelsene jeg såg min mor gjøre. Men etterhvert som jeg er blitt eldre har jeg begynt å si verdien i slike praksiser. De siste 6 årene har jeg lært utrolig mye gjennom yoga, meditasjon, dans og massasje.

 

For meg handler det om en utforskning av kroppen, bevegelse, bevissthet og tilstedeværelse. Hvorfor gjør vi desse tingene? For å skape frihet og rom i oss selv fysisk, mentalt, emosjonellt og spirituellt.

 

Utdannelsen min er frem til nå hovedsaklig innen Thai Massasje, som jeg studerte under forskjellige lærere i primært i Chiang Mai, Thailand. Eksempelvis på Loi Kroh Massage School, Blue Garden, Sunshine Massage School og under mesteren Sinchai.

 

Jeg har også studert med David Lutt og Roland Combes, som begge er osteopater fra Frankrike og som har utviklet metodikker som hverken er osteopati eller Thai massasje men som tar inspirasjon fra begge type behandling.

 

Yoga har vært en del av livet mitt siden en venn først viste noen få stillinger i hagen sin i 2012. I juni 2018 blev jeg utdannet yogalærer selv.

 

Hver dag er ny og hver praksis - om det er massasje, yoga, meditasjon, dans eller noe annet - vil jeg tilnærme meg hvert øyeblikk med et åpent hjerte. Hver dag lærer vi :)