OM MEG

HEI!

Hvordan kan vi som mennesker nå vårt høyeste potensiale? Og hva er det? Det er spørsmål som driver meg. Kroppen og sinnet (hvis man overhode kan skrive de adskilt) er farkosten som lar oss oppleve, sanse og skape i dette livet. Derfor blir egen kropp, pust, sanser, emosjoner og sinnet helt sentrale i denne utforskingen.


Jeg heter Isabel Vitra Gylling og er oppvokst i Gøteborg. Som liten såg jeg moren min undervise i Tai Ji Quan og Qi Gong, og var den gangen ikke særlig begeistret av de langsomme bevegelsene. Som jeg nå ønsker å ha lært skatten som min mamma bærer! På min egen livsreise har jeg funnet veien tilbake til bevisst pust og rørelse.


Yogareisen min begynte i 2012 da jeg blev vist noen få stillinger av en venn i hagen hans. Siden den dagen har yoga vært med meg i stort og smått. Yoga gir meg en anledning å møte opp med meg selv hvor jeg er i kroppen, i sinnet.. i dette her og nå. For meg er det å bringe en klarere og klarere tilstedeværelse i alt vi gjør selve grunden til å praktisere. Jeg har fulgt lærere primært innen Hatha yoga men også innen Iyengar. I 2018 blev jeg sertifisert yogalærer innen YogaWorks sitt 200 YTT program og gleder meg til å begynne holde klasser selv.


Dans har vært en del av livet mitt siden barnsbein. De siste årene har Kontakt Improvisasjon og Tango tatt opp mesteparten av danspraksisen min. Begge dansformer krever utrolig tilstedeværelse, lytting og sensitivitet som uten tvil støtter både yoga- og massasje-praksisen.


På reise i India kom jeg inn på massasje av en tilfeldighet i 2014, men føltes som en naturlig forlenging av yogapraksisen. Siden den gang har det blitt flere reiser til både India og primært Chiang Mai, Thailand hvor mye av utdannelsen min er fra. Hovedfokuset på utdanningen har vært innen Thai Massasje, men jeg føler ikke at jeg tilbyr dette i sin rene form. Istedenfor kaller jeg det for VITRA massage, som er min egen tolkning av de forskjellige type bodywork jeg har studert. Det har også blitt flere kurs rettet mot bindevev og av lærere fra osteopati i de siste par årene. 


For meg er tilstedeværelse og imøtekommende av hver enkelt nøkkelaspekter i en god behandling. En massasje kan ikke følge en forutbestemt sekvens, fordi hvert menneske og hvert øyeblikk er ikke det andre likt. Derfor er lytting og nærvær utrolig kraftfulle verktøy i dette arbeidet.


Jeg føler meg takknemlig og ydmyk i å få være en del av andre menneskers sin reise til å skape frihet i seg selv - fysisk, mentalt, emosjonelt og spirituelt.


Namaste,

Isabel